Hype
The Time Quest Forever

hype the time quest, zelda answer, pc games, medieval, playmobil, lego,playmobil interactive, taskan ,gogoud ,vibe ,knight ,fansite,hype,

The Inn (Forum)

Post Reply
Forum Home > Hype-related Projects > Hype Trainer (Super Jump)

HeroHype
Moderator
Posts: 50

Hei guys,

with help from Yax and Darnok_PL i developed a method of a very easy Super Jump...

I haven't much time now (school :( ;) but i'm going to create a "TRAINER" for Hype which allows you (if activated) to easily perform the SUPER JUMP by clicking CTRL/ Jump :)

For that i need following:

 

  • C(/C+/C++) knowledge
  • thats my problem
  • Other options for this Trainer
    • like full life at keypressing
    • or something else
    I don't know if this is a good idea (cheating in Hype) but i think especially the super jump is something really cool :D

    I also can't say how long this project will take ...

     

    --


    May 6, 2014 at 5:17 AM Flag Quote & Reply

    Moonlighter
    Site Owner
    Posts: 456

    There are good trainer creators online which should be able to aid you. Cheat Engine shall do the trick. Look it up, it's awesome : )

    --

    Ha, it's human nature - Zatila

    May 10, 2014 at 2:16 PM Flag Quote & Reply

    HeroHype
    Moderator
    Posts: 50

    Ok thanks :D

    But i have one big problem ....

    I can't minimize the game because it'll crash so i can't use Cheat Engine :/

    --


    May 11, 2014 at 6:46 AM Flag Quote & Reply

    Darnok_PL
    Member
    Posts: 103

    But when you start for example Fraps and then Hype, Fraps works in background. It should be possible to write Trainer, which you opens before Hype, and then your program works while playing (and you set special keys to cheats).

    --

    WWW: Twitch, YouTube
    Speedruns: Any% - 1:52:23 (WR), 100% - 2:16:53 (WR), Gee% - 17:53 (WR)
    Join our Hype Discord!

    May 11, 2014 at 7:18 AM Flag Quote & Reply

    HeroHype
    Moderator
    Posts: 50

    Yes but for those special codes for the trainer i need the Filter so i have to go in Hype then in Cheat Engine typing in the value change it in Hype and then i have to type in the new value in Cheat Engine again :/

    --


    May 11, 2014 at 7:37 AM Flag Quote & Reply

    Moonlighter
    Site Owner
    Posts: 456

    I see your point....well, you can try using the other version of Hype. It doesn't close when you open cheat engine. I don't know if the codes used there will work with the Glide version tho.

    --

    Ha, it's human nature - Zatila

    May 11, 2014 at 1:57 PM Flag Quote & Reply

    HeroHype
    Moderator
    Posts: 50

    Is your Version working with cheat engine? Then i can try your version of Hype with the ISO ... That would be the best and fastest way

    --


    May 12, 2014 at 12:01 PM Flag Quote & Reply

    HeroHype
    Moderator
    Posts: 50

    Now i have a version of hype which i can minimize without crash.

    But i can't find those Codes in CheatEngine for Example for Plastycs...

    --


    May 25, 2014 at 4:35 AM Flag Quote & Reply

    You must login to post.